Schoonheidssalon Haaksbergen

De schoonheidssalon in Haaksbergen voor alle behandelingen

De schoonheidssaloon in Haaksbergen is dé plek waar je voor elke behandeling terecht kunt. Is het hoog tijd dat je haar eens geknipt of geverfd wordt, wil je hulp bij het vinden van de juiste make-up of zoek je juist een visagiste die je make-up volledig kan regelen voor een speciale gelegenheid? Dan is de schoonheidssalon in Haaksbergen het juiste adres.

Met mijn jarenlange ervaring, productkennis en tijd voor persoonlijke aandacht om naar jou wensen te luisteren, kan ik je altijd op maat helpen met wat jij nodig hebt. Tegen scherpe prijzen, maar vooral met het oog op de kwaliteit.

Nilo - homepagina

Op zoek naar een beautysalon in Haaksbergen?

Alle mogelijke schoonheidsbehandelingen

Er zijn tal van schoonheidsbehandelingen waarvoor je terecht kunt bij de schoonheidssalon in Haaksbergen. Bijvoorbeeld het epileren van ongewenst gezichtshaar. Je kunt er ook voor kiezen om direct je volledige gezicht te laten epileren met draad; ook hiermee heb ik jarenlange ervaring zodat het direct goed uitgevoerd wordt.

Vind je het lastig om de juiste make-up te vinden voor jouw gezicht of het effect dat je wilt bereiken? Dan help ik je graag met make-up voor een dag. Of make-up met een langer effect, plus advies op maat, zodat je precies weet waar je zelf op kunt letten om het effect nog wat verder te versterken.

Ga je trouwen of heb je een andere speciale gelegenheid? Dan kun ook voor de schoonheidssalon in Haaksbergen kiezen. Ik zorg er dan voor dat je haar helemaal in orde gemaakt wordt, en uiteraard ga ik als professioneel visagiste ook graag aan de slag met de make-up.

Tijd voor jou in de schoonheidssalon in Haaksbergen

Wat voor mij belangrijk is, is dat jij de tijd hebt in de schoonheidssalon in Haaksbergen. Een schoonheidsbehandeling is niet alleen een behandeling die je waarschijnlijk nodig hebt of gewoon wilt, het is ook een moment voor jezelf waarop je even kunt ontsnappen aan de wereld. Gewoon lekker rustig in mijn salon in Haaksbergen waar ik alle tijd neem om te luisteren naar jouw wensen, problemen of aandachtspunten die je graag meegenomen wilt hebben.

Heb je persoonlijke wensen of wil je graag een aantal behandelingen combineren? Laat dit dan vooral weten, zodat ik een prijs op maat kan maken en jij direct weet waar je aan toe bent voordat je akkoord heeft.

Vragen of direct een afspraak maken in de schoonheidssalon in Haaksbergen

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ik je kan bieden als beautyexpert in Haaksbergen of wil je direct een van de behandelingen boeken? Neem dan contact op via het contactformulier op de website of kom gewoon eens langs in de salon zodat we direct kunnen kijken naar de opties. Is het voor een speciale gelegenheid? Zorg er dan vooral voor dat je op tijd bent met boeken!