Kapper Haaksbergen

De kapper in Haaksbergen; altijd goed voor de dag komen

Ben je op zoek naar een kapper in Haaksbergen? Wil je advies op maat over welke stijl het beste bij jouw gezicht past? Wil je graag verschillende behandelingen uit laten voeren bij één kapper, zoals kleuren en verven, en het knippen van je kinderen ook direct regelen? Dan ben je bij aan het juiste adres. Ik knip alle mensen, heb kennis van alle mogelijke behandelmethodes en ik adviseer mijn klanten graag over de mogelijkheden die bij hen passen. Weet je al wat je graag wilt? Vertel dat me dan of neem vooral een afbeelding mee waarop goed te zien is wat jij graag wilt!

Nilo - homepagina

Op zoek naar een kapsalon in Haaksbergen?

De kapper in Haaksbergen voor alle mensen

Met mijn jarenlange ervaring kunnen alle mensen bij mij terecht voor een knipbeurt. Zo heb ik veel ervaring met kinderen en weet ik precies hoe ik ervoor kan zorgen dat zij zich op hun gemak voelen. Ook hanteer ik aangepaste tarieven voor het knippen van kinderen.

Ook kunnen zowel mannen als vrouwen bij mij als kapper in Haaksbergen terecht. Ik zorg er graag voor dat de snor en baard er ook weer goed uitzien, kleur en verf haar of zorg ervoor dat het haar goed opgestoken wordt voor een speciale gelegenheid. Daarnaast heb ik de producten en productkennis in huis om direct aanbevelingen te doen voor verzorgingsproducten en producten om je haar in model te krijgen en houden. Zo weet je direct zeker dat je bij voor alles aan het juiste adres bent.

Meer dan alleen een kapper

Ben je op zoek naar een specialist om jou helemaal klaar te maken voor een speciale gelegenheid of wil je dat je gezicht ook direct meegenomen wordt bij de behandelingen? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Ik heb namelijk niet alleen een kapsalon in Haaksbergen, ik ben ook beautyexpert. Moeten je wenkbrauwen ook gedaan worden, wil je direct de make-up voor een dag of advies op maat voor een stijl die helemaal past bij jouw gezicht? Dan is dit het moment om een afspraak te maken zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Direct een afspraak boeken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of de prijs voor speciale behandelingen of gecombineerde opties? Neem dan eens contact met me op via het contactformulier op de website of stap gewoon eens binnen in de salon. Dat geldt ook wanneer je graag een afspraak wilt boeken bij de kapper in Haaksbergen. Kinderen, mannen, vrouwen, behandelingen zoals knippen, kleuren, verven; het is allemaal mogelijk bij mij en ik neem graag de tijd om te luisteren naar je wensen zodat je altijd krijgt wat jij graag wilt.